RSV4 1100 Factory

Bij elke generatie RSV4 hebben de ontwerpers altijd slechts één doel voor ogen: het creëren van de absoluut beste en snelste supersport. Een hoogwaardige, compromisloze machine die de prestaties en efficiency van de Aprilia-racemotoren zo dicht mogelijk benadert en in elk opzicht tot de top van zijn klasse behoort. Bedoeld voor uiterst veeleisende klanten die op zoek zijn naar verfijnde techniek als basis voor kant-en-klare topprestaties.

Het leek onmogelijk, maar de Aprilia RSV4 heeft zichzelf opnieuw overtroffen. Ingebouwde aerodynamische winglets en dubbellaagse kuip voor een betere aerodynamische efficiëntie. Nieuwe, van de race-wereld afgeleide omgekeerde swingarm en nieuwe elektronica met geavanceerde APRC. 217 pk en nog meer koppel samen met het unieke Aprilia rijwielgedeelte. Gekroond door het circuit. Lange leve de koning!

Aprilia RS660

Ook de toekomst eerbiedigt de tradities van het Huis van Noale, van oudsher gerenommeerd om de innovatieve en opvallende persoonlijkheid. Met zijn sportieve karakter en verbluffende eigentijdse lijnen brengt de RS 660 de winnende race-ervaring van Aprilia op de weg. Het unieke ontwerp geeft vorm aan een compacte, lichtgewicht motorfiets, met slanke lijnen en perfecte handelbaarheid. De hoge stabiliteit bij hoge snelheden is een garantie voor een leuke en plezierige rijervaring. Onder de kleuropties vinden we het gloednieuwe Acid Gold dat het ontwerp en de jonge, dynamische persoonlijkheid van deze unieke motorfiets nog verder benadrukt.

RS 125 GP Replica

Het symbool van Aprilia’s sportieve DNA, de RS 125 Replica GP, is sterk herzien om de 25 succesvolle jaren van zijn bestaan te vieren.

De Aprilia RS 125 is nog steeds de maatstaf op het gebied van sportieve motoren voor jonge rijders. Het is een combinatie van inhoud en stijl, klaar voor de beste prestaties op straat en op het circuit.

De RS 125 Replica GP is ontstaan van uit de racerij. Hij is agressief, licht en biedt een zeer dynamisch karakter in een zeer persoonlijke en herkenbare stijl. Deze sportmotor benadrukt Aprilia’s passie voor de motorsport met een technologisch raffinement, dat zich kan meten met menige Superbike. De RS125 Replica GP beschikt over de ergonomie van een echter supersport, een slanke kuip, een aluminium frame, een reactief motorblok en de beste componenten en technische eigenschappen op de markt.

Enkel het voorwiel heeft ABS

RS 125

Het symbool van Aprilia’s sportieve DNA, de RS 125, is in 2017 sterk herzien om de 25 succesvolle jaren van zijn bestaan te vieren.

De Aprilia RS 125 is nog steeds de maatstaf op het gebied van sportieve motoren voor jonge rijders. Deze sportmotor biedt een combinatie van inhoud en stijl, klaar voor de beste prestaties op straat en op het circuit.

De RS 125 is ontstaan van uit de racerij. Hij is agressief, licht en heeft een zeer dynamisch karakter in een zeer persoonlijke en herkenbare stijl. Deze sportmotor benadrukt Aprilia’s passie voor de motorsport met een technologisch raffinement, dat zich kan meten met menige Superbike. De RS125 beschikt over de ergonomie van een echter supersport, een slanke kuip, een aluminium frame, een levendig motorblok en de beste componenten en technische eigenschappen in een look, die de geest van de RSV4 superbike weerspiegelt.

Enkel het voorwiel heeft ABS

RC 390 2023

The 2023 KTM RC 390 is a high-performance Supersports machine with its roots firmly planted on the race track. Featuring an impressive technology package, as well as race-derived styling, handling characteristics, and addictive power delivery, the KTM RC 390 is a real-world racer with undoubted pedigree.

RC 390 2022

The 2022 KTM RC 390 is a high-performance Supersports machine with its roots firmly planted on the race track. Featuring an impressive technology package, as well as race-derived styling, handling characteristics, and addictive power delivery, the KTM RC 390 is a real-world racer with undoubted pedigree.