V85 TT Travel

ELKE RIT IS EEN AVONTUUR

De Moto Guzzi V85 TT zit boordevol standaard uitrusting die allesbehalve standaard is en is uitgerust met een hoger Touring windscherm, centrale middenbok en bandenspanningscontrolesysteem. Hij is ontworpen om de reis van uw dromen een enerverende realiteit te maken. Zijn ontdekkingsgeest is meteen duidelijk, terwijl een aantal multimedia- en elektronische functies het rijden zowel op de weg als offroad vereenvoudigen. Hij is beschikbaar in een nieuwe kleurstelling en staat altijd klaar om van elke rit een adrenaline-geladen avontuur te maken.

V85 TT Guardia d'Onore

ZIJN MISSIE? U UNIEKE EMOTIES TE GEVEN

Het regiment van de Corazzieri dat het staatshoofd escorteert rijdt sinds 1946 op Made in Mandello-motorfietsen. Om deze 75 jaar van trouw, prestige en samenwerking te vieren, hebben we de Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore ontwikkeld: een speciale en limited edition met specifieke set-up, een nog verder uitgebreide standaarduitrusting en een kostbaar koffertje voor verzamelaars. Het is een uniek model, een huldiging van de Italiaanse geschiedenis en vindingrijkheid die van zelfs het kleinste ritje een onvergetelijke reis te maken.

BEPERKTE EN GENUMMERDE SERIE

Er worden slechts 1946 exemplaren van de Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore gemaakt. 1946 is namelijk een nummer met een immens historisch belang: het was het eerste jaar van de 75 jaar lange band tussen Moto Guzzi en het Corazzieri-regiment, en tevens het geboortejaar van de Italiaanse Republiek. In de stuurverhoger vindt u het progressieve nummer van het exemplaar gegraveerd, van 1 tot 1946.

V85 TT Evocative Graphics

DE KLEUREN VAN DE VRIJHEID

De V85 TT is beschikbaar in twee speciale kleuren, allebei met opvallend rode frame- en vorkbeschermers. De "Giallo Mojave" -uitvoering schittert met de flamboyante (gele) kleur, die de V85 TT vanaf het prille begin typeert. Het "Blu Uyuni" is een vergelijkbare chromatische keuze, maar met een andere compositie, die met helder rood en parelwit de vormen van de fiets benadrukt. De kleurstellingen van de modellen mogen dan verschillen, ze zijn altijd perfect in het begeleiden van elke Guzzi-rijder op hun avonturen op en naast de weg.

DE WEG EINDIGT MAAR HET AVONTUUR GAAT VERDER

Beide kleurstellingen komen met de hoogwaardige Michelin Anakee Adventure-banden, voor meer grip bij de verschillende scenario's en in het bijzonder tijdens het offroad-gebruik. Het nieuwe V85 TT-assortiment heeft nu vijf in plaats van drie verschillende rijmodi: Road, Rain, Offroad, Sport en Custom.

V85 TT

ONBELEMMERD RIJPLEZIER

Een eerbetoon aan het avontuur in de zuiverste zin van het woord. De nieuwe V85 TT is een voor elke reis ontworpen motorfiets waarin de laatste vernieuwingen, het geperfectioneerde comfort en grote historische erfgoed van Moto Guzzi samenkomen. Hij is stijlvol, solide, functioneel en levert moderne prestaties, nu met Euro 5-typegoedkeuring.

EEN AVONTUURLIJKE PRIKKEL

De V85 TT is een essentiële, gebruiksvriendelijke en functionele motorfiets waarop ook de meest dagelijkse trip een heerlijk avontuur wordt. Onder zijn gebeeldhouwde lijn springt de luchtgekoelde dwarsgeplaatste 90° V-twin met OHV-klepbediening en twee kleppen per cilinder, trots en traditie van Moto Guzzi, onmiddellijk in het oog. De cilinderinhoud van 853 cc levert een maximumvermogen van 76 pk, met een indrukwekkend maximumkoppel van 82 Nm bij 5.000 tpm. Ook de iconische tank die met een recordcapaciteit van 23 liter garant staat voor meer dan 400 km aan nieuwe avonturen, ontbreekt niet.

 

1290 Super Adventure R 2024

Pick a point on a map, drop a pin, and hit the road. The KTM 1290 SUPER ADVENTURE R is engineered to cross the wildest, most challenging terrain with unmatched ability and class-leading performance. It leaves us saying only one thing - Uncharted territory beware! The KTM 1290 SUPER ADVENTURE R is primed and ready to plant its flag anywhere on the planet.

1290 SUPER ADVENTURE S 2024 PROMO

Covering ground quickly and effortlessly is what the KTM 1290 SUPER ADVENTURE S is made for. An Adventure-specced V-Twin with 160 hp & 138 Nm means that entire cross-country journeys are dispatched easily, while Adaptive Cruise Control and Semi-active Suspension together with reworked rider-focussed ergonomics and technology bring agility and long distance comfort to an entirely new level. It's a bold claim, but we'll make it - the KTM 1290 SUPER ADVENTURE S is the new benchmark.

 

CONFIGURATOR